0
Het verhaal achter

De testimonial video's van Sint-Lodewijk

De vzw Sint-Lodewijk kent een erg complexe structuur die niet altijd duidelijk is voor potentiële klanten en zelfs medewerkers weten vaak niet wat hun collega’s net doen. De oplossing? Duidelijkheid scheppen met behulp van video.

Opdracht

Sint-Lodewijk beter profileren naar de buitenwereld met behulp van video.

 

Resultaat

5 testimonial video's van 1,5 à 2 min.

4 clips voor social media

Video services

Conceptontwikkeling - Regie - Filmen - Montage

Heldere testimonial video's

Tijdens een eerste meeting met het communicatieteam bespraken we uitvoerig de complexiteit van Sint-Lodewijk en de bijhorende aanpak en inhoud van de video’s. Al snel besloten we om gebruik te maken van testimonials. Deze vorm van video toont op een authentieke manier het leven binnen de vzw. De persoonlijke verhalen van de bewoners en klanten geven een helder beeld van de veelzijdigheid en de verschillende vormen van steun die Sint-Lodewijk aanbiedt.

Beperkt budget hoeft geen struikelblok te zijn

Budget speelt een belangrijke rol in een samenwerking en bij vzw Sint-Lodewijk bleek hier al snel het schoentje te wringen tijdens gesprekken met grote productiehuizen. Echter zijn wij er van overtuigd dat minder budget niet altijd betekent dat je moet inboeten aan kwaliteit. Met wat creativiteit, goede productionele planning en heldere afspraken zijn we samen tot een betaalbare en kwalitatieve oplossing gekomen.

Het resultaat

Vijf persoonlijke verhalen werden omgetoverd tot video’s van anderhalve tot twee minuten. Van elke video werden en 4-tal clips gecreëerd om te verspreiden op sociale media.

All
Het verhaal van Mats
Het verhaal van Mats
Sint-Lodewijk heeft een uitgebreid aanbod van externe diensten. De vzw zet video in om duidelijkheid te scheppen in de complexe structuren. Mats volgt les bij BuSO Sint-Lodewijk en maakt ook gebruik van de diensten van het MFC. Het Buitengewoon Secundair Onderwijs van Sint-Lodewijk is een school voor jongeren met een motorische beperking. BuSO Sint-Lodewijk biedt twee opleidingsvormen aan: een diplomagerichte of toekomstgerichte opleiding. Mats volgt een diplomagerichte opleiding. Binnen elke opleidingsvorm worden lessen en activiteiten ingericht met een maximale aandacht voor de specifieke noden van elke leerling. Als Mats niet op school is, bevindt hij zich op dezelfde campus bij de opvoeders of therapeuten van het MFC. Het Multifunctioneel Centrum van Sint-Lodewijk biedt dagopvang, begeleiding en verblijf aan jongeren die nood hebben aan specifieke ondersteuning omwille van een motorische beperking. Testimonials zet je in om de kijker op een authentieke manier kennis te laten maken met je producten of diensten. De gebruiker vertelt over zijn of haar ervaring met dat product of die dienst.
Client name: Sint-Lodewijk vzw
Date: 2019
Link: https://youtu.be/RlDdongFOxY
Het verhaal van Mats
Testimonial voor Sint-Lodewijk vzw
Het verhaal van Ella
Het verhaal van Ella
Sint-Lodewijk heeft een uitgebreid aanbod van externe diensten. De vzw zet video in om duidelijkheid te scheppen in de complexe structuren. Ella volgt les bij BuSO Sint-Lodewijk.
Client name: Sint-Lodewijk
Date: 2019
Link: https://www.youtu.be/YsaIAfulbQ0
Het verhaal van Ella
Testimonial
Klaar om jouw verhaal te vertellen met video?
Contacteer ons