0

Videoproductie

Een bedrijfsvideo, reclame spot, aftermovie,...

Wij helpen jou om video op de juiste manier in te zetten.

Of bekijk eerst hoe we te werk gaan.

Jouw video in 3 stappen

Hoe we te werk gaan

1. Creatief concept

In deze eerste stap wordt de video een eerste keer gemaakt. Elke video heeft een missie. Om die missie te doen slagen, gaan we op zoek naar het beste concept om je verhaal te vertalen naar beeldtaal.

2. Opname

We komen ter plaatse, stellen het technische materiaal op en overlopen nog een laatste keer met jou de planning.

En dan nu: Actie!

3. Montage

Na de opnames monteren we de beelden en voegen we muziek, grafische elementen, ondertiteling en eventueel een voice-overstem toe. Na de verwerkte feedback exporteren we de video in juiste formaten voor de gewenste doelen.

Duidelijke missie én plan

Video heeft een missie: Een boodschap overbrengen, je product of bedrijf in de kijker zetten, een terugblik werpen op een event... We gaan samen met jou op zoek naar het meest geschikte concept om jouw verhaal te vertalen naar beeldtaal.

> Conceptontwikkeling

> Uitwerken scenario

> Casting figuratie en acteurs

Contacteer ons
Wat we voor jou kunnen doen

Type video's

Bedrijfsvideo

Authenticiteit is hot vandaag. Meer dan je product of dienst zelf, zijn mensen benieuwd naar de identiteit ervan. Meer nog, het 'restaurant met open keuken'-gevoel geeft de consument meteen het volste vertrouwen in jouw expertise.

Testimonial & Customer case

Een testimonial of customer case zet je in om de kijker op een authentieke manier kennis te laten maken met je producten of diensten. De gebruiker of partner vertelt over zijn of haar ervaring met het product of de dienst.

Instructievideo

Tutorials of explainer video's behoren vandaag tot de meest bekeken videosoorten. Gedaan met handleidingen. De consument wil een demo zien, pauzeren en kunnen herstarten.

Daarnaast overtuig je met instructievideo's de gebruiker van je kennis, professionaliteit en uitstekend vakmanschap. Jij bent de expert.

Videoboodschap

Zeg het luider, duidelijker, efficiënter en sterker.

Deel je boodschap in beeld en geef zo jezelf maar ook de kijker het gemak dat video te bieden heeft: Tijdloos, duurzaam, corrigeer- en controleerbaar en 'herbekijkbaar'.

Productvideo

Laat je product en/of merk van zijn beste kant zien in een high end productvideo waarin esthetiek een belangrijke rol speelt.

Aftermovie & Event video

Een aftermovie of event video zet je in om je publiek te laten terugblikken op een event maar ook om anderen warm te maken voor een volgende editie.

Social media video

Shorter, better, faster, stronger.

Video en sociale media, twee termen die vandaag onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Dat verhoogt de druk om op te vallen en zo kort mogelijk zo veel mogelijk te vertellen. Er zijn zo veel formaten en mogelijkheden. Wij loodsen je er graag doorheen.

Behind the scenes

Een theaterstuk of film in productie?

Dat vraagt beslist een making-of om naar uit te kijken. Maak het publiek alvast warm of laat hen extra nagenieten door een blik te werpen op het leven achter de schermen.

 

Alles in huis voor een efficiënte draaidag

Bij Paradocs beschikken we over professioneel materiaal om kwaliteitsvolle video's te maken. Een interview op statief of op een slider?
In samenspraak met de klant bekijken we welk materiaal we inzetten om tot een dynamische eindresultaat te komen.

Contacteer ons
Montage: de final touch

Na de opnames vormen we de beelden tot een verhaal, versterkt door passende muziek en, vandaag niet meer weg te denken, grafische elementen en ondertiteling.

Via onze gebruiksvriendelijke tool kan je makkelijk feedback geven die we verwerken tot het gewenste resultaat.

> Videobewerking
> Audiobewerking
> After effects (grafische elementen en animaties)
> Grading
> Ondertiteling

Contacteer ons
Benieuwd wat we kunnen?

Bekijk onze gerealiseerde projecten

All
Paradocs toekomstvisie
Paradocs toekomstvisie
Stop motion videoboodschap vanuit Paradocs aan alle concullega's en partners: Wij komen terug en we hopen jullie ook! In onzekere tijden als deze mogen we niet vergeten dat we iets hebben wat er anders amper is: Tijd. Gebruik die tijd om aan je eigen zaak te werken zodat ook jij er sterker uitkomt!
Client name: Paradocs
Date: 2020
Link: https://youtu.be/iXY0z2TldeE
Paradocs toekomstvisie
Videoboodschap
Lokaal winkelen in Dendermonde - Baasrode
Lokaal winkelen in Dendermonde - Baasrode
Stad Dendermonde roept haar inwoners op om lokaal te shoppen. Charo Reper trekt op onderzoek in Dendermonde en haar deelgemeenten en bewijst dat dit veilig kan. Bruisend Baasrode: ✔️ Bekijk de andere 4 video's van deze campagne op ons youtube-kanaal.
Client name: Stad Dendermonde
Date: 2020
Link: https://youtu.be/o-vQOEl38C4
Lokaal winkelen in Dendermonde - Baasrode
Campagne
360° Video voor Thomas More
360° Video voor Thomas More
De Thomas More Hogeschool hecht enorm veel belang aan onderzoek. Onderzoekers, studenten en KMO's slaan daarbij de handen in elkaar om een oplossing te bieden voor o.a. maatschappelijke uitdagingen. Hoe kon je 360° video gaan inzetten in het dagelijkse leven? Dat zocht de Thomas More Hogeschool uit samen met Option Media. Omdat de hogeschool steeds op zoek is naar KMO's om mee samen te werken, wou de school inzetten op video. We maakten enkele customer cases waarin de hogeschool en de partner vertellen over hun samenwerking, maar ook over de uitkomst van hun onderzoek.
Client name: Thomas More Hogeschool
Date: 2019
Link: https://www.youtu.be/dgADGBw233s
360° Video voor Thomas More
Testimonial
Moving Fire Arts - Coeur en feu
Moving Fire Arts - Coeur en feu
Moving Fire Arts is een kunstgroep die aan acroyoga doet met vuur. Missie: Nieuwe voorstelling Coeur en feu promoten.
Client name: Coeur en feu
Date: 2019
Link: https://youtu.be/nV_o-6YLrO0
Moving Fire Arts - Coeur en feu
Eventvideo
Klaar om jouw verhaal te vertellen met video?
Contacteer ons