0

Videoproductie

Een bedrijfsvideo, reclame spot, aftermovie,...

Wij helpen jou om video op de juiste manier in te zetten.

Of bekijk eerst hoe we te werk gaan.

Jouw video in 3 stappen

Hoe we te werk gaan

1. Creatief concept

In deze eerste stap wordt de video een eerste keer gemaakt. Elke video heeft een missie. Om die missie te doen slagen, gaan we op zoek naar het beste concept om je verhaal te vertalen naar beeldtaal.

2. Opname

We komen ter plaatse, stellen het technische materiaal op en overlopen nog een laatste keer met jou de planning.

En dan nu: Actie!

3. Montage

Na de opnames monteren we de beelden en voegen we muziek, grafische elementen, ondertiteling en eventueel een voice-overstem toe. Na de verwerkte feedback exporteren we de video in juiste formaten voor de gewenste doelen.

Duidelijke missie én plan

Video heeft een missie: Een boodschap overbrengen, je product of bedrijf in de kijker zetten, een terugblik werpen op een event... We gaan samen met jou op zoek naar het meest geschikte concept om jouw verhaal te vertalen naar beeldtaal.

> Conceptontwikkeling

> Uitwerken scenario

> Casting figuratie en acteurs

Contacteer ons
Wat we voor jou kunnen doen

Type video's

Bedrijfsvideo

Authenticiteit is hot vandaag. Meer dan je product of dienst zelf, zijn mensen benieuwd naar de identiteit ervan. Meer nog, het 'restaurant met open keuken'-gevoel geeft de consument meteen het volste vertrouwen in jouw expertise.

Testimonial & Customer case

Een testimonial of customer case zet je in om de kijker op een authentieke manier kennis te laten maken met je producten of diensten. De gebruiker of partner vertelt over zijn of haar ervaring met het product of de dienst.

Instructievideo

Tutorials of explainer video's behoren vandaag tot de meest bekeken videosoorten. Gedaan met handleidingen. De consument wil een demo zien, pauzeren en kunnen herstarten.

Daarnaast overtuig je met instructievideo's de gebruiker van je kennis, professionaliteit en uitstekend vakmanschap. Jij bent de expert.

Videoboodschap

Zeg het luider, duidelijker, efficiënter en sterker.

Deel je boodschap in beeld en geef zo jezelf maar ook de kijker het gemak dat video te bieden heeft: Tijdloos, duurzaam, corrigeer- en controleerbaar en 'herbekijkbaar'.

Productvideo

Laat je product en/of merk van zijn beste kant zien in een high end productvideo waarin esthetiek een belangrijke rol speelt.

Aftermovie & Event video

Een aftermovie of event video zet je in om je publiek te laten terugblikken op een event maar ook om anderen warm te maken voor een volgende editie.

Social media video

Shorter, better, faster, stronger.

Video en sociale media, twee termen die vandaag onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Dat verhoogt de druk om op te vallen en zo kort mogelijk zo veel mogelijk te vertellen. Er zijn zo veel formaten en mogelijkheden. Wij loodsen je er graag doorheen.

Behind the scenes

Een theaterstuk of film in productie?

Dat vraagt beslist een making-of om naar uit te kijken. Maak het publiek alvast warm of laat hen extra nagenieten door een blik te werpen op het leven achter de schermen.

 

Alles in huis voor een efficiënte draaidag

Bij Paradocs beschikken we over professioneel materiaal om kwaliteitsvolle video's te maken. Een interview op statief of op een slider?
In samenspraak met de klant bekijken we welk materiaal we inzetten om tot een dynamische eindresultaat te komen.

Contacteer ons
Montage: de final touch

Na de opnames vormen we de beelden tot een verhaal, versterkt door passende muziek en, vandaag niet meer weg te denken, grafische elementen en ondertiteling.

Via onze gebruiksvriendelijke tool kan je makkelijk feedback geven die we verwerken tot het gewenste resultaat.

> Videobewerking
> Audiobewerking
> After effects (grafische elementen en animaties)
> Grading
> Ondertiteling

Contacteer ons
Benieuwd wat we kunnen?

Bekijk onze gerealiseerde projecten

All
'Great Things' - Aucxis
'Great Things' - Aucxis
Voor deze wervingsvideo van Aucxis zochten we naar een link tussen de persoonlijkheden en hobby's van het personeel en hun passie in hun job. We kneedden deze input tot een scenario en trokken over de landsgrens heen om het reilen en zeilen (personeel, klanten) van Aucxis in beeld te brengen.
Client name: Aucxis
Date: 2022
Link: https://youtu.be/1QX-hXdj9e8
'Great Things' - Aucxis
'Great Things' - Aucxis
Hedgren SS22: Nova
Hedgren SS22: Nova
Shot the SS22 Collection for Hedgren in cooperation with TeamTuesday.
Client name: TeamTuesday (Hedgren)
Date: 2021
Link: https://youtu.be/txc2Q5nlOyA
Hedgren SS22: Nova
Hedgren SS22: Nova
Brigandze - Rugbyball (videoclip)
Brigandze - Rugbyball (videoclip)
BrigandZe Rugby Compagnie maakte haar eigen versie op Wrecking Ball van Miley Cyrus. Wij voegden beeld bij woord en creëerden deze videoclip op 'Rugbyball' van Brigandscala, ingezongen door Elke De Clercq, kandidaat van The Voice van Vlaanderen 2021.
Client name: BrigandZe Rugby Compagnie
Date: 2021
Link: https://youtu.be/sVkefc0iYXE
Brigandze - Rugbyball (videoclip)
Brigandze - Rugbyball (videoclip)
360° Video voor Thomas More
360° Video voor Thomas More
De Thomas More Hogeschool hecht enorm veel belang aan onderzoek. Onderzoekers, studenten en KMO's slaan daarbij de handen in elkaar om een oplossing te bieden voor o.a. maatschappelijke uitdagingen. Hoe kon je 360° video gaan inzetten in het dagelijkse leven? Dat zocht de Thomas More Hogeschool uit samen met Option Media. Omdat de hogeschool steeds op zoek is naar KMO's om mee samen te werken, wou de school inzetten op video. We maakten enkele customer cases waarin de hogeschool en de partner vertellen over hun samenwerking, maar ook over de uitkomst van hun onderzoek.
Client name: Thomas More Hogeschool
Date: 2019
Link: https://www.youtu.be/dgADGBw233s
360° Video voor Thomas More
Testimonial
Klaar om jouw verhaal te vertellen met video?
Contacteer ons